“Een Aantal Van De Collega’s Met Wie Ik Heb Mogen Werken Zijn Goede Vrienden Geworden”

“Een aantal van de collega’s met wie ik heb mogen werken zijn goede vrienden geworden”

Heeeey! Mijn naam is Loes!

In 2014 begon ik met de opleiding Leisure and Hospitality. In 2015 hoorde ik van school dat ik stage mocht gaan lopen. Ik wilde niets liever dan mijn stage inzetten om op een vakantiepark aan de slag te gaan! Zo ben ik bij Animatieteam.nl terecht gekomen! Nu, zeker 4 jaar later, werk ik er nog steeds met erg veel plezier! Ondertussen ben ik al op veel verschillende plekken geweest en heb ik ontzettend veel mensen leren kennen.

Mijn eerste keer zal ik nooit meer vergeten; ik werd ingepland in Duitsland. Met knikkende knieën ging ik op pad en stapte ik bij Anouk in de bus om daar heen te rijden. Anouk stelde me gerust en vertelde hoe het allemaal zou gaan en gaf mijn het vertrouwen dat ik dit goed zou gaan doen. Ze hadden het idee dat ik daar wat moois neer zou gaan zetten en dat gaf mij een goed gevoel! Natuurlijk kwam alles goed.

Een van de fijnste aspecten van AnimatieTeam.nl vindt ik dat je jezelf bij hen GEEN nummertje voelt. Ze zijn altijd bereikbaar en helpen je altijd wanneer dat nodig is. Zoals bijvoorbeeld toen ik een longontsteking kreeg tijdens één van mijn werkperiodes. Zo snel als mogelijk was stonden ze in Duitsland om mij op te halen en weer naar huis te brengen zodat ik daar rustig kon uitzieken. Een aantal dagen later belde ze ook hoe het met me ging! Ze zijn erg betrokken bij de medewerkers.

Ik loop dus al aardig wat jaren rond bij AnimatieTeam.nl en heb ontzettend veel collega’s leren kennen. Zelfs al loop ik lang mee, iedere keer weer als ik met een nieuwe collega ga werken vindt ik het wel spannend. Wie is het, hoe is deze persoon, kunnen we het wel met elkaar vinden? Eenmaal aangekomen blijkt het altijd een tof persoon te zijn, we zijn tenslotte beide entertainers! Wij als animatiemedewerkers zijn vaak erg open en we houden van gezelligheid en gek doen. Een aantal van de collega’s met wie ik heb mogen werken zijn goede vrienden geworden.

En wat het animatiewerk echt tot de leukste vakantiebaan maakt is wanneer ik de kinderen zie vertrekken met een glimlach op hun gezicht. Dat is voor mij het moment dat ik besef dat ik hun vakantie een beetje leuker heb gemaakt! Dat is waar je het voor doet! Mijn doel is om de kinderen blij weg te laten gaan en ze een toffe tijd te laten beleven!

Lijkt animatiewerk je erg leuk om te doen? Ik zou graag jouw collega willen worden!