Zomervakantie Week 1- Blog

Zomervakantie week 1- Blog

Annick en Rick hebben de zomer afgetrapt op één van onze recreatiebedrijven. Hieronder vertellen ze over de eerste week.

Hoi! Wij zijn Annick en Rick. Ik, Annick, werk nu voor mijn derde jaar voor AnimatieTeam.nl en ben ook dit jaar weer met veel enthousiasme aan de slag gegaan! Voor Rick is dit zijn eerste ervaring als animatiemedewerker bij AnimatieTeam.nl.

We verblijven op het park en delen onze bungalow met de stagiaire van de receptie. Het is een kleine maar knusse bungalow en we hebben het er erg gezellig met elkaar!

De eerste week hebben we net achter de rug! Helaas was er nog maar een klein groepje kinderen omdat alleen de eerste regio in Nederland pas vakantie heeft, maar dat heeft het absoluut niet minder leuk gemaakt! We hebben met de kinderen die er waren heerlijk kunnen knutselen, spelletjes kunnen spelen en andere té gekke avonturen beleefd.

Op het park waar we staan krijgen we de ruimte om zelf het animatieprogramma samen te stellen. Afgelopen week hadden wij elke dag drie toffe activiteiten. Maandag hebben we een hele spannende speurtocht gelopen en dinsdag hebben we overheerlijke koekjes gebakken in het restaurant.

Vanaf komende week wordt het drukker op het park; de tweede regio heeft dan ook vakantie gekregen en aan het eind van deze week hebben alle basisscholen in Nederland vakantie! Het programma wordt dan voor ons: bingo spelen, koekjes bakken, pizza’s maken, zwemmen, meeleeftheater spelen, schminken, knutselen, spelletjes spelen, sportspelletjes spelen én samen een film kijken!

Het personeel van het park is erg aardig, we leren veel en er hangt een gezellige en ontspannen sfeer. Ook mogen we elke avond genieten van de kookkunsten van het keukenpersoneel. We hebben het erg gezellig met zijn allen en zijn druk bezig met #samendebestetijdbeleven!