Animatiewerk Met Anne

Animatiewerk met Anne

Hoi! Mijn naam is Anne Aafjes, ik ben 18 jaar oud en ik ga nu alweer naar mijn derde zomer voor AnimatieTeam.nl. Ik kom uit Assendelft (een dorpje dat hoort bij Zaanstad in Noord-Holland), maar ik woon nu samen met twee andere meisjes in Amsterdam. Ik schaats en buiten het seizoen wielren en skeeler ik ook. Daarvoor zit ik nu ook bij een studentenvereniging en ik heb afgelopen winter gewerkt op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam.

Ik doe nu de opleiding sport & recreatie, dat komt ook door mijn werk bij AnimatieTeam.nl! Want ik vind dit werk zo leuk dat ik dit heel graag wil blijven doen als (echt) werk. Ik weet nog niet of ik uiteindelijk als juf voor de klas wil staan of dat ik iets met meer actie en bewegen wil gaan doen. In ieder geval wel met kinderen, want dat is gewoon het allerleukst dat er is! In juli slaag ik (als het goed is) voor de opleiding sport & recreatie en ik ga na de zomer de opleiding sport, pedagogiek & onderwijs doen. In deze opleiding haal je eigenlijk twee diploma’s in één keer; onderwijsassistent en bewegingsleider dus dat is een mooie combinatie!

Voor AnimatieTeam.nl heb ik in de zomer van 2022 op de Tolplas vlakbij Almelo gestaan. Één week samen met Sara en daarna met Simone. Daarna voor het eerst één week in de kerstvakantie bij Kronenburger See gestaan, het Pinksterweekend 2023 heb ik op de Witte Burch gestaan samen met Mila, afgelopen zomer weer drie weken op Kronenburger See samen met Hanna en afgelopen maand heb ik samen met Roos ook een klein weekje in Duitsland gewerkt! Dit was allemaal superleuk. Meestal heb ik een goede band met de kinderen en vind ik de spelletjes of wedstrijdjes iets te leuk en ben ik soms zelf iets te fanatiek. Hanna zei in Duitsland: “Anne, niet zo erg je best doen, het gaat om de kinderen hè” hahahaha en dat klopt, maar ik wil gewoon altijd winnen! Ik vind dit werk geweldig en hoop hier nog heel lang te mogen werken en samen de beste tijd beleven ;))