Attractieverhuur: attracties voor jong en oud!

Maak uw animatieprogramma uniek en compleet met onze attracties. Door onze samenwerking met Sportwijzer bestaat ons assortiment uit vele verschillende attracties, spellen en materialen.
Deze attracties, zoals bijvoorbeeld een klimtoren of stormbaan, kan u ook boeken met de door uw gespaarde voordeelpunten.
Om hiermee (gratis) grote en spectaculaire activiteiten toe te voegen aan het afgenomen programma! 

Sport- en spelmiddag

Breid uw animatieprogramma uit met een actieve sport- en spelmiddag. De animatiemedewerkers begeleiden op deze middag verschillende toernooien naar wens, zoals voetbal, volleybal en basketbal. Met extra attracties maken wij deze middag nog specialer!

Attracties

Attracties

AnimatieTeam.nl beschikt over diverse attracties geschikt voor jong en oud. De attracties, zoals de klimtoren, stormbaan en laserkleiduif schieten, worden verwerkt in het animatieprogramma en begeleidt door de animatiemedewerkers.

Zeskamp

Zeskamp

Onze zeskampen bestaan uit actieve en leuke activiteiten waaraan uw vakantiegasten samen met vrienden en familie veel plezier beleven. Samen met u stellen wij een speciaal programma samen, vol met activiteiten zoals één van onze stormbanen, sumoworstelen of het kratloopspel.

Over ons

Over ons

Ondertussen zijn wij al meer dan 30 jaar actief in de animatiebranche. Onze ervaring is dan ook de basis van ons werk. Wij zetten ons graag in om uw gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dit doen wij door kwaliteit te leveren, te blijven vernieuwen en op een persoonlijke wijze te werken.

Offerte aanvragen voor animatiewerk
Logo Animatieteam.nl
Neem nu contact op!    Velden met een * zijn verplicht.
    Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

    Liever direct berichten via de mail?

    Stuur je bericht dan naar: info@animatieteam.nl