Attractieverhuur: attracties                  voor jong en oud!

Maak uw animatieprogramma uniek en compleet met een van onze attracties. Door onze samenwerking met Sportwijzer bestaat onze attractieverhuur uit tientallen attracties, spelen en materialen beschikbaar. Deze attracties, zoals bubble voetbal of een stormbaan, kunt u ook uw gespaarde voordeelpunten inzetten om zo te zorgen voor een onvergetelijke vakantie.

Sport- en speldag

Sport- en speldag

Uw animatieprogramma kan worden aangevuld met een actieve sportmiddag. De animatiemedewerkers begeleiden op deze middag verschillende toernooien, zoals voetbal, volleybal en basketbal. Maak deze middag nog spectaculairder met extra attracties.

Attracties

Attracties

AnimatieTeam.nl beschikt over verscheidene attracties geschikt voor jong en oud. De attracties, zoals de klimtoren, kinderquad circuit en laserkleiduif schieten, worden verwerkt in het animatieprogramma en begeleidt door de animatiemedewerkers.

Zeskamp

Zeskamp

Onze zeskampen bestaan uit actieve en gezellige activiteiten waaraan al uw vakantiegasten samen met vrienden en familie veel plezier beleven. Samen met u stellen wij een speciaal programma samen, vol met activiteiten zoals sumoworstelen of het kratloopspel.