Attractieverhuur: attracties voor jong en oud!

Maak uw animatieprogramma uniek en compleet met één van onze attracties. Door onze samenwerking met Sportwijzer bestaat ons assortiment uit vele verschillende attracties, spellen en materialen.
Deze attracties, zoals een klimtoren of stormbaan, kunt u ook boeken met uw gespaarde voordeelpunten, om daarmee net even iets extra’s toe te voegen aan uw programma.

Sport- en speldag

Uw animatieprogramma kan worden aangevuld met een actieve sportmiddag. De animatiemedewerkers begeleiden op deze middag verschillende toernooien, zoals voetbal, volleybal en basketbal. Maak deze middag nog meer spectaculair met extra attracties.

Attracties

Attracties

AnimatieTeam.nl beschikt over diverse attracties geschikt voor jong en oud. De attracties, zoals de klimtoren, kinderquad circuit en laserkleiduif schieten, worden verwerkt in het animatieprogramma en begeleidt door de animatiemedewerkers.

Zeskamp

Zeskamp

Onze zeskampen bestaan uit actieve en gezellige activiteiten waaraan al uw vakantiegasten samen met vrienden en familie veel plezier beleven. Samen met u stellen wij een speciaal programma samen, vol met activiteiten zoalséén van onze stormbanen,  sumoworstelen of het kratloopspel.

Over ons

Over ons

Ondertussen zijn wij al meer dan 30 jaar actief in de animatiebranche. In deze jaren is onze missie de basis van ons werk. Wij zetten ons graag in om uw gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dit doen wij door kwaliteit te leveren, te blijven vernieuwen en op een persoonlijke wijze te werken.

Offerte aanvragen voor animatiewerk
Logo Animatieteam.nl
Neem nu contact op!

    Velden met een * zijn verplicht.

    Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

    Liever direct berichten via de mail?

    Stuur je bericht dan naar: info@animatieteam.nl