Spectaculaire attracties

Maak uw animatieprogramma nog meer speciaal met diverse attracties! Wij hebben een groot assortiment aan attracties in ons eigen beheer. Deze attracties kan u als extra invulling op het animatieprogramma inzetten. Met attractieverhuur kunt u zich onderscheiden van al uw concurrenten en kunt u uw gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen!

Vul uw animatieprogramma aan met onze spectaculaire attracties!

Wat dacht u van bubble voetbal? Bubble voetbal is dé hit van 2018. Bij bubble voetbal zitten alle spelers in een opblaasbare doorzichtige bal, waardoor de spelers tegen elkaar kunnen aanlopen zonder lichaamscontact. De teams proberen in het goal van het andere team te scoren met de voetbal. Dit is nog niet zo makkelijk als het lijkt! Dit voetbalspel levert hilarische momenten voor spelers en toeschouwers. Daarnaast is het aan te vullen met andere voetbalattracties, zoals poolvoetbal, springkussen met voetbal, levend tafelvoetbal en voetbalboardings.

Voor jong en oud

Of heeft u toch liever een buikschuifbaan om al uw gasten in de zomer af te laten koelen? De buikschuifbaan is maar liefst 23 meter lang en 1,5 meter breed! De deelnemers proberen het verste te schuiven op deze opblaasbare attractie. In het warme zomerweer is de buikschuifbaan een gegarandeerd succes bij al uw jongere en oudere gasten. Daarnaast is het waterspektakel aan te vullen met waterattracties, zoals tobbedansbaan en zwembad (met balk).

DCIM100MEDIADJI_0013.JPG
DCIM100MEDIADJI_0013.JPG
Mega Wipe-outbaan
slideshow
slideshow 3
bubble voetbal
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zomerpakketten
handboogtag

Korting voor recreatiebedrijven

Wij zetten ons graag in voor u en uw gasten met het doel om deze een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Daarom komen wij in de zomermaanden graag tegemoet met onze zomerkorting. Huurt u als recreatiebedrijf bij ons een attractie, dan ontvangt u in juli en augustus 15% korting!

Ons gehele attractieverhuur assortiment

Benieuwd naar het volledige aanbod? U kunt het volledige aanbod attractieverhuur bekijken op de website van Sportwijzer. Het attractieverhuur is af te stemmen op uw recreatiebedrijf en doelgroep. Wij gaan graag met u een persoonlijk gesprek aan om de mogelijkheden voor attractieverhuur te bespreken. U kunt contact met ons op door te bellen naar 0545-472845 of te mailen naar info@animatieteam.nl.