Spectaculaire attracties

Maak uw animatieprogramma nog meer speciaal met diverse attracties! Wij hebben een groot assortiment aan attracties in ons eigen beheer.
Deze attracties kunt u als extra invulling op het animatieprogramma inzetten. Met attractieverhuur kunt u zich onderscheiden van al uw concurrenten en kunt u uw gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen!

AnimatieTeam voordeelpunten
Attracties van AnimatieTeam.nl

Vul uw animatieprogramma aan met onze spectaculaire attracties!

Dit jaar hebben wij weer nieuwe spectaculaire opblaas attracties toegevoegd aan ons assortiment. Deze banen zijn spectaculair, omdat ze beschikken over de nieuwste elementen, zoals bijvoorbeeld touw slingeren, loopbruggen, crisscrosses en nog veel meer! Met deze banen voeg je extra uitdaging aan het programma toe! Daarnaast zijn de banen aan elkaar te koppelen en zijn ze aan te vullen met andere attracties uit ons assortiment.

Stormbaan harskampdennen
AnimatieTeam voordeelpunten

Voor jong en oud

Of heeft u toch liever een buikschuifbaan om al uw gasten in de zomer af te laten koelen? Onze buikschuifbaan is maar liefst 23 meter lang en 1,5 meter breed! Wie van de deelnemers glijdt het meest ver op deze opblaasbare attractie? In het warme zomerweer is de buikschuifbaan een gegarandeerd succes bij al uw gasten, zowel jong als oud! Daarnaast is het waterspektakel aan te vullen met waterattracties, zoals de Tobbedansbaan en ons zwembad (met balk).

Tobbedansbaan
Buikschuifbaan AnimatieTeam.nl

Omdat wij een groot assortiment aan evenementen, attracties activiteiten en (spel)materialen in eigen beheer hebben, kunt u als recreatiebedrijf hier van profiteren. Uw voordeelpunten zijn uitermate geschikt om in te zetten voor de sport- en speldag. Uiteraard kunnen de punten ook ingezet worden voor de andere attracties, activiteiten en materialen.

Ons gehele attractieverhuur assortiment

Benieuwd naar het volledige aanbod? U kunt het volledige aanbod aan attractieverhuur bekijken op de website van Sportwijzer. Het attractieverhuur is af te stemmen op uw recreatiebedrijf en doelgroep. Wij gaan graag met u een persoonlijk gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons op door te bellen naar 0545-472845 of te mailen naar info@animatieteam.nl.

Offerte aanvragen voor animatiewerk
Logo Animatieteam.nl
Neem nu contact op!

    Velden met een * zijn verplicht.

    Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

    Liever direct berichten via de mail?

    Stuur je bericht dan naar: info@animatieteam.nl