Spectaculaire attracties

Maak uw animatieprogramma nog specialer met diverse waanzinnige en uitdagende attracties! Wij hebben een groot assortiment aan attracties in ons eigen beheer.
Hierdoor kunt u de animatie en attracties gemakkelijk in één keer regelen.

Deze attracties kunt u als extra invulling op het animatieprogramma inzetten en het zal u onderscheiden van al uw concurrenten.
U bezorgt uw gasten hiermee ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie!

Attracties met AnimatieTeam
Attracties AnimatieTeam

Vernieuwing!

Dit jaar hebben wij weer nieuwe spectaculaire opblaas attracties toegevoegd aan ons assortiment. Deze banen zijn spectaculair, omdat ze beschikken over de nieuwste elementen, zoals bijvoorbeeld touw slingeren, loopbruggen, crisscrosses en nog veel meer! Met deze banen voeg je extra uitdaging aan het programma toe! Daarnaast zijn de banen aan elkaar te koppelen en zijn ze aan te vullen met andere attracties uit ons assortiment.

Voordeelpakketen Animatieteam
Attracties met AnimatieTeam

Voor jong en oud

Of heeft u toch liever een buikschuifbaan om al uw gasten in de zomer af te laten koelen? Onze buikschuifbaan is maar liefst 23 meter lang en 1,5 meter breed! Wie van de deelnemers glijdt het meest ver op deze opblaasbare attractie? In het warme zomerweer is de buikschuifbaan een gegarandeerd succes bij al uw gasten, zowel jong als oud! Daarnaast is het waterspektakel aan te vullen met waterattracties, zoals de tobbedansbaan en ons zwembad (met balk).

Omdat wij een groot assortiment aan evenementen, attracties activiteiten en (spel)materialen in eigen beheer hebben, kunt u als recreatiebedrijf hier van profiteren.
Uw voordeelpunten zijn uitermate geschikt om in te zetten voor de sport- en speldag. Uiteraard kunnen de punten ook ingezet worden voor de andere attracties, activiteiten en materialen.

Tobbedansbaan
Buikschuifbaan AnimatieTeam.nl

Ons gehele attractieverhuur assortiment

Benieuwd naar het volledige aanbod? U kunt het volledige aanbod aan attractieverhuur bekijken op de website van Sportwijzer. Het attractieverhuur is af te stemmen op uw recreatiebedrijf en doelgroep. Wij gaan graag met u een persoonlijk gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0545-472845 of mailen naar info@animatieteam.nl.

Offerte aanvragen voor animatiewerk
Logo Animatieteam.nl
Neem nu contact op!    Velden met een * zijn verplicht.
    Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

    Liever direct berichten via de mail?

    Stuur je bericht dan naar: info@animatieteam.nl