Spectaculaire attracties

Maak uw animatieprogramma nog meer speciaal met diverse attracties! Wij hebben een groot assortiment aan attracties in ons eigen beheer. Deze attracties kunt u als extra invulling op het animatieprogramma inzetten. Met attractieverhuur kunt u zich onderscheiden van al uw concurrenten en kunt u uw gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen!

Vul uw animatieprogramma aan met onze spectaculaire attracties!

Wat dacht u van Handboog tag? Handboog tag is dé hit van 2019. Handboog tag is een combinatie tussen handboogschieten, paintball en trefbal. Het wordt gespeeld in twee teams, waarbij het de bedoeling is elkaar ‘af’ te schieten. Daarnaast kun je de tegenpartij uitschakelen door alle targets weg te schieten. Dit is nog niet zo makkelijk als het lijkt! Handboog tag levert hilarische momenten voor spelers en toeschouwers. Daarnaast is het aan te vullen met andere attracties uit ons assortiment.

Voor jong en oud

Of heeft u toch liever een buikschuifbaan om al uw gasten in de zomer af te laten koelen? Onze buikschuifbaan is maar liefst 23 meter lang en 1,5 meter breed! Wie van de deelnemers glijdt het meest ver op deze opblaasbare attractie? In het warme zomerweer is de buikschuifbaan een gegarandeerd succes bij al uw gasten, zowel jong als oud! Daarnaast is het waterspektakel aan te vullen met waterattracties, zoals de Tobbedansbaan en ons zwembad (met balk).

DCIM100MEDIADJI_0013.JPG
DCIM100MEDIADJI_0013.JPG
Mega Wipe-outbaan
slideshow
slideshow 3
bubble voetbal
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zomerpakketten
handboogtag

Korting voor recreatiebedrijven

Wij zetten ons graag in voor u en uw gasten met het doel om deze een onvergetelijke vakantie te bezorgen! Daarom komen wij u in de zomermaanden graag tegemoet met onze zomerkorting. Huurt u als recreatiebedrijf bij ons een attractie, dan ontvangt u in juli en augustus 15% korting!

Ons gehele attractieverhuur assortiment

Benieuwd naar het volledige aanbod? U kunt het volledige aanbod aan attractieverhuur bekijken op de website van Sportwijzer. Het attractieverhuur is af te stemmen op uw recreatiebedrijf en doelgroep. Wij gaan graag met u een persoonlijk gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons op door te bellen naar 0545-472845 of te mailen naar info@animatieteam.nl.