Specialist in het verzorgen van sportieve programma’s!

Bij AnimatieTeam.nl en Sportwijzer vind je de gouden combinatie van attractie verhuur met animatiemedewerkers op uw recreatiebedrijf.
Wij bieden u een groot en divers assortiment aan om de ultieme zeskamp te organiseren.

AnimatieTeam header touw
Hillrunning jump zeskamp

Onze zeskamp spellen

Onze zeskampen bestaan uit vermakelijke activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. De zeskampen kunt u apart afnemen bij ons, maar u kunt hier ook uw voordeelpunten voor inzetten.
Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een zeskamp in dagdelen op te splitsen, zodat in de ochtend jongere kinderen kunnen deelnemen aan de zeskamp en in de middag oudere kinderen en volwassenen.
Uiteraard kan de zeskamp aan uw wensen, gasten en bedrijf worden aangepast. Heeft u vooral veel gezinnen op uw bedrijf? Dan is een familie zeskamp absoluut iets voor uw bedrijf.

Bungeerun

Waar kan een zeskamp uit bestaan?

Een zeskamp bestaat uit zes verschillende activiteiten of combinaties van activiteiten waarbij teams tegen elkaar kunnen strijden. Speciaal voor u hebben wij een voordeelpakket samengesteld met de beste zeskamp activiteiten voor op uw recreatiebedrijf. Natuurlijk mag u ook uw eigen zeskamp samenstellen. Wij hebben veel zeskamp spellen in beheer, een aantal voorbeelden hiervan zijn:

Voor alle zeskamp spellen kunt u kijken op de zeskamppagina van Sportwijzer.

Onze Voordeelpakketten

Samenwerking met Sportwijzer

Omdat wij een groot assortiment aan evenementen, attracties activiteiten en (spel)materialen in eigen beheer hebben, kunt u hier als recreatiebedrijf van profiteren.

Uw voordeelpunten zijn uitermate geschikt om in te zetten voor de zeskamp. Uiteraard kunnen de punten ook ingezet worden voor de andere attracties, activiteiten en materialen.

Zeskamp AnimatieTeam.nl
Offerte aanvragen voor animatiewerk
Logo Animatieteam.nl
Neem nu contact op!    Velden met een * zijn verplicht.
    Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

    Liever direct berichten via de mail?

    Stuur je bericht dan naar: info@animatieteam.nl