Specialist in het verzorgen van sportieve programma’s!

Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten? Wij bieden u als enige aanbieder in de markt zo’n groot en divers assortiment aan om de ultieme zeskamp te organiseren.

Onze zeskamp spellen

Onze zeskampen bestaan uit vermakelijke activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. De zeskampen kunt u apart afnemen bij ons, maar u kunt hier ook uw voordeelpunten voor inzetten. Daarnaast is het mogelijk om een zeskamp in dagdelen op te splitsen, zodat in de ochtend jongere kinderen kunnen deelnemen aan de zeskamp en in de middag oudere kinderen en volwassenen. Uiteraard kan de zeskamp aan uw wensen, gasten en bedrijf worden aangepast. Heeft u vooral veel gezinnen op uw bedrijf? Dan is een familie zeskamp absoluut iets voor uw bedrijf.

Waar kan een zeskamp uit bestaan?

Een zeskamp bestaat uit zes verschillende activiteiten of combinaties van activiteiten waarbij teams tegen elkaar kunnen strijden. Speciaal voor u hebben wij een zomerpakket samengesteld met de beste zeskamp activiteiten voor op uw recreatiebedrijf. Natuurlijk mag u ook uw eigen zeskamp samenstellen. Er zijn een tal van zeskamp spellen mogelijk, zoals:

Voor alle zeskamp spellen kunt u kijken op de zeskamp pagina van Sportwijzer.

Omdat wij een groot assortiment aan evenementen, attracties activiteiten en (spel)materialen in eigen beheer hebben, kunt u als recreatiebedrijf hier van profiteren. Uw voordeelpunten zijn uitermate geschikt om in te zetten voor de sport- en speldag. Uiteraard kunnen de punten ook ingezet worden voor de andere attracties, activiteiten en materialen.