De Ervaring Van Collin Bij AnimatieTeam.nl

De ervaring van Collin bij AnimatieTeam.nl

Hoi, ik ben Collin, 20 jaar, ik woon in Winterswijk en ga dit jaar mijn 3e zomer in voor AnimatieTeam.nl.

Ik doe op dit moment de opleiding tot Pedagogisch Educatief Professional. Voor deze opleiding loop ik stage op een basisschool, dit combineer ik met werken in de naschoolse opvang. In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met mijn taken binnen verschillende commissies op Golf & Country Club Winterswijk. Hieronder valt ook de Jeugdcommissie. Ik ben dus veel bezig met de ontwikkeling van- en het zorgen voor plezier bij kinderen. Daarbij past het animatiewerk dus perfect!

Na een mentaal zware tijd achter de rug gehad te hebben was ik in mei/juni 2022 op zoek naar een baan waarvan ik het werk ook echt leuk vond. Ik vond de vacature voor animatiemedewerker en wist het direct, dit moet ik gaan doen! Een paar dagen later kreeg ik al een belletje of ik naar de trainingsdag wilde komen. Die kans kon ik natuurlijk niet afslaan. Ik ben die zomer 6 weken aan het werk gegaan met een heleboel leuke collega’s en hier ook hele goede vrienden aan overgehouden. 

Vervolgens werd ik in de meivakantie van 2023 met een gelukje op camping de Zandkuil ingepland. Ik ken deze camping zelf al heel goed aangezien ik er zelf ook een stacaravan heb met mijn ouders. Inmiddels ben ik hier niet meer weg te denken! Het gebeurt niet vaak dat medewerkers een vaste camping hebben, maar ik heb het toch voor elkaar gekregen!

Het animatiewerk heeft mij door een moeilijke periode heen getrokken en is het allerleukste werk wat ik mij kan bedenken. De dagen zijn nooit hetzelfde en er gebeurt altijd wel wat! Ik hoop de aankomende zomer en het jaar erna nog een toffe tijd te beleven!