De Ervaring Van Jordy Bij AnimatieTeam.nl

De ervaring van Jordy bij AnimatieTeam.nl

Hoi, Ik ben Jordy, bijna 17 jaar, ik woon in Eibergen en werk nu al meer dan 1 jaar bij AnimatieTeam.nl.

Ik doe de opleiding Evenementen Organisatie en zit nu in mijn eerste jaar. In mijn vrije tijd ben ik dan ook bezig met verschillende projecten en werk ik in de horeca. In het weekend doe ik graag dingen met vrienden. Toen ik nog jonger was vond ik het altijd al leuk om dingen te regelen en te plannen. Ook vond ik het animatieteam altijd erg interessant. Toen ik wat ouder werd wou ik dat werk dan ook graag gaan doen. Helaas was ik nog altijd te jong.

Toen ik 15 was heb ik één zomer voor Sportwijzer gewerkt waarvoor ik naar Landal Warsberg en Landal Wirftall mocht. Hier ontmoette ik supergezellige en leuke collega’s van animatie en toen wist ik het zeker…. Dit wil ik doen! Na de zomer stopte ik bij Sportwijzer en wilde me inschrijven voor animatie, ik was toen nog 15 maar zou voordat ik aan het werk zou gaan 16 worden dus mocht ik op gesprek komen. Naar een superleuk gesprek werd ik uitgenodigd voor het trainingsweekend en heb daar een superleuke tijd gehad en superleuke mensen ontmoet.

Daarna mocht ik in de meivakantie voor het eerst aan de slag! En terug naar een park die ik al kende. Ik ging naar Landal Warsberg waar ik met vallen en opstaan en super veel zenuwen 2 toffe weken heb gehad met Hanna. Daarna volgde al snel Pinksteren en de zomer die ik mocht doorbrengen op camping d’n Mastendol. Ook hier was het even doorbijten en vooral wennen aan het “soort” kinderen dat daar kwam maar ook hier uiteindelijk niet weg gegaan zonder een traantje weg te pinken.

Oftewel animatie werk vind ik supertof! En met kinderen is alles leuk! En tuurlijk kom je altijd dingen tegen die iets minder zijn maar zo is een dag nooit hetzelfde en heb je steeds nieuwe uitdagingen!