De Ervaring Van Marileen Bij AnimatieTeam.nl

De ervaring van Marileen bij AnimatieTeam.nl

AnimatieTeam.nl; samen de beste tijd beleven.

Toen ik deze slogan las dacht ik: het zal wel. Maar echt overtuigd was ik nog niet. Mensen die riepen: daar ga je vrienden voor het leven maken, maar dat dat echt zal gebeuren had ik echt niet verwacht.

Mijn animatieperiode was daadwerkelijk de beste tijd! Ik ben Marileen en dit was mijn eerste jaar voor AnimatieTeam.nl. Ik ben op twee campings geweest: Wirfttal en Veluwe Strandbad. Twee totaal verschillende campings maar allebei super leuk!

Wirfttal, een Landal camping waar alles vooraf geregeld is, je activiteiten staan vast en je mag de hele dag bezig zijn met de kinderen. Vanaf de ochtend knuffel sessies met Bollo tot aan het kampvuur met marshmallows!

Elke dag was gevuld met leuke activiteiten: boogschieten, schminken, dansen, waterspelletjes (tip: neem een extra shirt, onderbroek en sokken mee, je bent hierna doorweekt), bouwen, basketballen, en nog veel meer! voor iedereen wat!

Mijn persoonlijke favoriet was dansen, volgens mij was het animatieteam soms zelfs enthousiaster over het dansen dan de kinderen ūüėČ

Tussendoor in de pauzes gezellig eten met collega’s, in de ochtend voor de activiteiten sporten (als je zo gek bent als Anouk, Ecia en ik) en s’avonds als er nog tijd is een Disney-film kijken of iconische scènes namaken (hé Anouk). Zelfs de terugreis na twee weken was leuk. Ook al hadden we pech, moesten we uren wachten, werden we afgesleept en moesten we uiteindelijk door Michel met een auto ambulance opgehaald worden. Een reis van bijna 16 uur, maar ja daardoor hadden we wel even de tijd om langs de snelweg in het gras te zitten en om bij de parkeerplek van de Lidl kinderdisco dansjes te doen.

Een week later ging ik naar de volgende camping: Veluwe strandbad. Heel anders, maar net zo geweldig. Hier mochten we zelf de activiteiten kiezen en gingen deze zelf voorbereiden. Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd hoe je een dierenbingo maakt, een karaoke avond organiseert, een monsterjacht voorbereid en hoe je een goeie pubquiz in elkaar zet en modereert in twee talen.

Ow ja, dit mag natuurlijk ook niet missen: de Locomondy ! Het treintje waarmee je elke ochtend de kinderen op mocht halen om te knutselen. Een treinrit vol muziek, gedans en enthousiasme!  In de avond mochten wij of onze meeleef theater personages: vurige Fiona, chaotische Gerda, bonte Bente, mini Nini en hippie Hannah of soms ook Mondy nog een keertje met de Locomondy, om daarna lekker theater te spelen, te dansen of een verhaaltje met Mondy te lezen.

Zelfs het slechte weer was geen probleem, we gingen gewoon in de kidsclub verder en als dat een keertje niet kon (zoals bijvoorbeeld met stoepkrijten) bedachten we samen met de kinderen een nieuwe activiteit. Ons team was super gemotiveerd en vindingrijk  om nieuwe (indoor-) activiteiten te bedenken. Sowieso ben ik echt blij dat ik met zulke leuke collega’s samen mocht werken!

Sowieso is animatie bij Animatieteam echt heel dankbaar werk, als je ziet hoe alle kinderen meeschreeuwen met liedjes, geconcentreerd knutselen en enthousiast met Bollo dansen, of wanneer een kind zelfgemaakte cadeautjes aan jou geeft. Daar wordt iedereen toch blij van ūüėČ

Bedankt voor de gezellige tijd!