Medewerkster Aan Het Woord

Medewerkster aan het woord

Werken bij AnimatieTeam

Hoi! Mijn naam is Nienke en ik ben 19 jaar oud! Ik ben vorig jaar begonnen met het animatiewerk bij AnimatieTeam.nl. Ik vond het best spannend om te beginnen, omdat ik in mijn omgeving niemand kende die animatiewerk deed en ik verder geen ervaring had in het animatiewerk.

Ik ben bij het animatiewerk gekomen omdat ik een bijbaantje zocht voor in de zomer. Ik heb op Google gezocht naar bijbaantjes en kwam hierbij al snel op animatiewerk en dus ook al heel snel bij AnimatieTeam.nl! Ik heb me uiteindelijk bij AnimatieTeam.nl opgegeven voor een trainingsweekend, omdat het me opviel dat het geen hele grote organisatie is en het er persoonlijk maar wel professioneel uitzag! Uiteindelijk bleek dit ook zo te zijn en was het de lange reis vanuit het noorden van het land waard om deze training te volgen. Ik vond het trainingsweekend erg tof om te volgen en heb er veel van geleerd. Ik had na het trainingsweekend nog veel meer zin gekregen om in de zomer te beginnen met het animatiewerk bij AnimatieTeam.nl!

Toen eindelijk de zomerplanning binnen kwam zag ik dat ik ingepland was op een groot park, waar ik twee weken animatiewerk mocht gaan doen.

Alles wat ik die 2 weken heb gedaan vond ik leuk! Ik vond het vooral leuk dat het heel afwisselend werk is. Je begint ’s ochtends met de knutsel, dan heb je vaak 1 of 2 middagactiviteiten en in de avond heb je theater of een activiteit met de kinderen en daarna nog een activiteit voor de oudere kinderen en soms ook de volwassenen! Wanneer we alle activiteiten van de dag hadden gehad, sloten we de dag gezellig af met het team.

Het animatiewerk is één van de leukste dingen die ik tot nu toe heb mogen doen en ik heb erg veel nieuwe en leuke mensen leren kennen. Daarnaast heb ik er erg veel van geleerd. #samendebestetijdbeleven is een goede samenvatting van mijn zomer bij AnimatieTeam.nl. Wie weet wordt jij mijn toekomstige collega bij AnimatieTeam.nl 😉

Groetjes Nienke

p.s. enthousiast geworden?