Mijn Eerste Trainingsweekend Bij AnimatieTeam.nl

Mijn eerste trainingsweekend bij AnimatieTeam.nl

Hey! Ik ben Britt. Begin februari heb ik één van de trainingsweekenden van AnimatieTeam.nl bijgewoond.

Ik vond het best wel spannend om erheen te gaan omdat je natuurlijk nog niemand kent. Toen ik er eenmaal was, was het zo ontzettend tof! Je werd gelijk gezellig verwelkomd en je kon kletsen met de andere deelnemers van het trainingsweekend. Het was heel fijn dat we kennismaak spellen deden aan het begin, waardoor iedereen elkaar gelijk beter leerde kennen. De trainers waren heel erg gezellig en we hebben veel leuke en goede praktische en theoretische workshops gevolgd. Ik heb veel van het weekend geleerd. Niet alleen over het werken als animatiemedewerker maar ook van en over mezelf.

Het was echt een tof weekend met gezellige trainers en deelnemers!!

Ik raad het iedereen die van kinderen houd aan om een keer mee te doen aan zo’n weekend en te kijken of het animatiewerk misschien wat is voor jou?! Wie weet wordt jij dan van de zomer wel mijn collega!