Nieuwsbrief December 2021

Nieuwsbrief december 2021

AnimatieTeam.nl
Meer dan 30 jaar actief in de animatiebranche en uw partner in animatiewerk! 

Met het full-service concept van AnimatieTeam.nl bieden wij animatiewerk op maat en stemmen wij onze diensten af op de wensen van uw bedrijf.
Onze flexibele, professionele en vooral persoonlijke manier van samenwerken zorgt voor een uitstekend resultaat op uw recreatiebedrijf.

Voor het verzorgen van animatiewerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Animatieteam

Samen de beste tijd beleven

Terugblik seizoen 2021
Nu seizoen 2021 op zijn einde loopt is het tijd voor een korte terugblik. Na wederom een jaar met Corona perikelen, mochten en konden we afgelopen zomer weer los. Voor de één liep het jaar wat beter dan voor de ander, maar ondanks deze ups en downs kijken wij met veel plezier terug. Onvergetelijk zijn de herinneringen, de gezelligheid en het plezier en niet onbelangrijk, goede bezettingen bij onze relaties.

Bekijk hieronder onze aftermovie 2021 voor een korte impressie van afgelopen jaar.

Animatieteam medewerkers

Happyjobs bij AnimatieTeam.nl

Het vinden en vasthouden van voldoende en geschikt personeel is momenteel branchebreed een grote uitdaging. Vanwege de steeds veranderende COVID-19 maatregelen is een (bij)baan voor menig student of jong volwassene onzeker geworden of zijn zij deze kwijtgeraakt. Sluiting van de horeca heeft hier zeker toe bijgedragen. Op dit moment draait een groot deel van de economie volop en kampen veel bedrijven en branches met een groot personeelstekort, waardoor studenten en jongvolwassenen het werk nu voor het uitkiezen hebben.

Met onze personeelswebsite Happyjobs bij AnimatieTeam.nl spelen wij hierop in en proberen wij enthousiaste mensen naar animatiewerk te lijden. Deze site richt zich specifiek op de doelgroep door inzet van foto- en videomateriaal. Daarnaast proberen wij hen op de juiste manier aan te spreken. Het werken met ambassadeurs om committent te vormen, helpt ons om animatiemedewerkers voor een langere periode aan ons kunnen binden.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op Happyjobs bij AnimatieTeam.nl 

LogoHappyJobs

Animatiepersoneel 

“Als manager/eigenaar van een vakantiepark kun je niet alles zelf doen. Het zijn de receptionistes, mensen van de groenvoorziening, barmensen en de entertainers die zorgen voor de vakantiebeleving” schreef Richard Otten in de Rekreavakkrant (Editie 05, 27 augustus 2021).
De strekking van zijn artikel luidt dat er goed gezorgd moet worden voor personeel. Hoe meer vertrouwen en waardering personeel krijgt van hogere hand, hoe harder zij zullen lopen om het seizoen tot een groot succes te maken. Binnen het animatiewerk is dat zeker ook het geval!
Vertrouwen en waardering zit hem vaak in de kleine dingen. Daarbij kunt u denken aan vrijheid binnen programma, (klein) budget voor activiteiten en materialen, (personeels-) avondmaaltijd en de accommodatie waar verbleven word. Wij willen u met onze teams graag ontzorgen en zullen daar alles aan doen wat binnen onze macht ligt, maar u zorgt zelf voor de randvoorwaarden. Hoe meer u ‘geeft’ voor deze randvoorwaarden, hoe harder de medewerkers voor u willen lopen. Waardering levert energie!

Onze naam, AnimatieTeam.nl, omvat het woordje ’team’. Eén van de belangrijkste aspecten binnen animatiewerk is het werken in teamverband. Juist dat samenwerken is, wat jongeren zoeken in hun werk. Omdat studenten en jongvolwassenen graag samen met vrienden en leeftijdsgenoten activiteiten ondernemen, zien wij de trend dat steeds minder medewerkers alleen willen werken. Deze ontwikkeling maakt dat wij er voor kiezen om tijdens de bouwvakperiode, geen medewerkers alleen te plaatsen. In het hoogseizoen bestaan onze animatieteams uit minimaal twee medewerkers. Om medewerkers gemotiveerd te houden, raden wij recreatiebedrijven dan ook af voor slechts 1 medewerker in het hoogseizoen te kiezen. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan contact met ons op.

Animatieteam

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? 

Wilt u weten wat AnimatieTeam.nl voor uw bedrijf kan betekenen? Wij maken graag een afspraak met bedrijfsbezoek om een passend advies uit te brengen. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u op onderstaande afbeelding klikken om het aanvraagformulier voor 2022 te downloaden. U hoeft enkel aan te geven hoeveel en welk type medewerker u zoekt voor welke periode, al dan niet in combinatie met een animatieprogramma. Wij zullen aan de hand van die gegevens voor uw bedrijf een vrijblijvende offerte opstellen.

Voor het maken van een afspraak kunt u de contactgegevens gebruiken die onderaan de nieuwsbrief te vinden zijn.  

Aanvraagformulier

Animatieteam.nl wenst iedereen

Kerstfoto AT 2021

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.