Nieuwsbrief Februari 2021

Nieuwsbrief februari 2021

AnimatieTeam.nl
Meer dan 30 jaar a
ctief in de animatiebranche en uw partner in animatiewerk! 
Met het full-service concept van AnimatieTeam.nl bieden wij animatiewerk op maat en stemmen wij onze diensten af op de wensen van uw bedrijf.
Onze flexibele, persoonlijke en professionele manier van samenwerken zorgen er voor dat wij
een uitstekend resultaat kunnen neerzetten op uw recreatiebedrijf.

Voor animatiewerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Animatieteam bus

Samen de beste tijd beleven

… is dat niet waar iedereen momenteel naar verlangd?

Afgelopen zomer is gebleken dat de Nederlander vakantie in eigen land herontdekt heeft. Ondanks een voor vele tegenvallend jaar met een ‘langzame’ start van het seizoen, waren vele van de vakantieparken in Nederland goed bezet tijdens het zomerseizoen. Ook dit jaar zal de corona crisis invloed hebben op het vakantiegedrag van de Nederlander, waardoor verre reizen en vliegtuigvakanties nog zullen worden uitgesteld. De Hiswa- Recron voorspelt voor vakantieparken in Nederland weer een goed bezet zomer seizoen (lees het artikel hier).

Deze voorspelling geeft aan dat we ook dit jaar weer volle vakantieparken kunnen verwachten. Een animatieteam is dan van groot belang. Waarom zult u zich afvragen? Omdat mensen er graag weer op uit willen, willen graag weer wat doen samen en met anderen. Ze willen actief worden, de deur weer uit. Op vakantieparken is iedereen er weer even uit, iedereen heeft vakantie. De kinderen kunnen naar buiten, er weer op uit. Binnen zitten en turen naar schermen, online lessen volgen, veelal alleen zijn en alleen spelen, kinderen zijn er wel klaar mee. Animatieteams van AnimatieTeam.nl zorgen voor vermaak van de kinderen, jongeren én van gezinnen. Met elkaar actief worden en er op uit.

Het klinkt logisch dat je als recreatiebedrijf hier op inspeelt, maar hoe organiseer je dat? Bij het beantwoorden van deze vraag het AnimatieTeam.nl graag. Het is onze missie om zowel het animatieprogramma als het bijbehorende team van medewerkers zo samen te stellen dat vakantiegasten, van jong tot oud, een geweldige vakantie beleven. Want… vermaak je de kinderen? Dan vermaak je ook de ouders! Juist die momenten zorgen er voor dat uw gasten een blijvende herinnering mee naar huis nemen en een volgende keer graag terugkomen, ook nadat Nederland het Covid-19 virus heeft verdreven.

Animatieteam

Benieuwd hoe wij dit doen? 

Wilt u weten wat AnimatieTeam.nl voor uw bedrijf kan betekenen? 
Wilt u weten wat AnimatieTeam.nl voor uw bedrijf kan betekenen? We maken graag een afspraak met bedrijfsbezoek (wanneer mogelijk) om een passend advies te kunnen uitbrengen. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u onderstaand aanvraagformulier downloaden (klik op de afbeelding), invullen en naar ons opsturen. U hoeft daar enkel aan te geven hoeveel en welk type medewerker u zoek, voor welke periode en al dan niet in combinatie met een animatieprogramma. Wij zullen aan de hand van die gegevens een voor uw bedrijf passende en vrijblijvende offerte opstellen.

Voor het maken van een afspraak kunt u de contactgegevens gebruiken welke onderaan de nieuwsbrief te vinden zijn.  

aanvraagformulier Animatieteam

Uniek bij AnimatieTeam.nl

Spaar voordeelpunten en zet deze in om uw programma nóg aantrekkelijker te maken door gratis attracties, materialen of activiteiten in te zetten!

Hoe werkt het? 
Door het afnemen van een animatieteam kunt uw voordeelpunten sparen voor uw recreatiebedrijf. De punten spaart u per medewerker, per week. U spaart nog meer punten wanneer u ook een programma bij ons afneemt. Deze voordeelpunten kunnen ingezet worden om gratis attracties, activiteiten of materialen te huren bij ons. Het verzilveren van deze voordeelpunten doen wij in samenwerking met Sportwijzer BV, waarmee uw animatieprogramma nóg aantrekkelijker en uitdagender gemaakt kan worden.

Ieder voordeelpunt vertegenwoordigd een waarde van €1,00 en kan alleen ingezet worden tijdens het afgenomen seizoen. De voordeelpunten zijn niet inwisselbaar. De punten kunnen ook ingezet worden voor de kosten van op- en afbouw van de attracties, evenals de begeleiding van attracties en evenementen. Veel attracties kunnen door u zelf opgezet worden, met ondersteuning van het animatieteam. Vele attracties kunnen ook door het animatieteam begeleid worden, slechts een aantal attracties hebben specifieke begeleiding nodig, omdat de soort en aard van de attractie hierom vraagt. Voor de kosten van de extra begeleiding kunt u ook uw voordeelpunten inzetten.

Voor het bezorgen en ophalen van de attracties, activiteiten en/of materialen berekenen wij enkel transportkosten, tenzij u er voor kiest deze zelf op te halen en terug te brengen. De kosten voor het transport berekenen wij voor u in uw offerte, evenals de voordeelpunten.

Hieronder enkele mogelijkheden voor het inzetten van de voordeelpunten. Voor meer informatie over de attracties kunt u kijken op de website van Sportwijzer BV of contact met ons opnemen.

Welkomst actie 2021

Gratis lasergamen als activiteit in het animatieprogramma
Wanneer wij u in 2021 mogen begroeten als nieuwe klant en u een animatieteam bij ons afneemt, dan zorgen wij één keer voor een dag gratis lasergamen. Voeg deze toffe activiteit voor uw gasten toe aan uw animatieprogramma op een moment dat u dat wil!

Bij lasergamen strijden teams tegen elkaar. Ieder spel start met een korte instructie met uitleg over de gun, de spelvorm en veiligheid. Binnen elk team kunnen verschillende spelers verschillende rollen aannemen, zodat iedereen een eigen rol of taak heeft. Het spel kan zo lang duren als gewenst en kan geheel op maat gemaakt worden voor de doelgroep die gaat spelen. Zo is het geschikt voor kinderen, jongeren én volwassenen!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.