Al 30 jaar actief in de animatiebranche!

Ondertussen zijn wij al 30 jaar actief in de animatiebranche. In deze jaren is onze missie de basis van ons werk. Wij zetten ons graag in om uw gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dit doen wij door kwaliteit te leveren, te blijven vernieuwen en op een persoonlijke wijze te werken.

Vanuit een breed assortiment bieden wij zeer compleet en gevarieerd animatieprogramma aan: avonturendagen, themapakketten, van knutselen tot zeskamp, van meeleeftheater tot sporttoernooi. Kortom; wij bieden activiteiten voor zowel jong als oud!

Flexibel

Door het concept van AnimatieTeam.nl kunnen wij invulling geven aan het animatiewerk zoals u dat wilt.
Dit betekent dat u zelf bepaald hoe het animatiewerk er uit komt te zien.

Een animatieteam met 2, 3 of 4 medewerkers, met of zonder een animatieprogramma. Het is allemaal aan u!

Onderscheidend

Onze organisatie bestaat uit twee bedrijfstakken. Naast het verzorgen van animatiewerk, zijn wij ook een evenementenbureau. Dit betekent dat wij diverse evenementen, attracties en (spel)materialen in eigen beheer hebben. Op deze manier is het gemakkelijk een activiteit zoals een zeskamp, GPS-tocht of een waterspektakel attractie in uw animatieprogramma te verwerken, zonder tussenkomst van derden.

Persoonlijk en betrokken

Een persoonlijke benadering staat bij ons centraal. Wij kennen onze medewerkers en de bedrijven met wie wij samenwerken. Zo komen wij bijvoorbeeld wekelijks op de recreatiebedrijven waar onze medewerkers aan het werk zijn. Daarnaast vindt er na elk seizoen een evaluatie plaats om de kwaliteit voor de volgende jaren te handhaven en te verbeteren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wij helpen u graag

Heeft u vragen, wilt u een vrijblijvende offerte of een afspraak maken met een medewerk(st)er van de AnimatieTeam.nl afdeling?
Neem dan gerust contact met ons op! Wij informeren u namelijk graag (in een persoonlijk gesprek) over de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

AnimatieTeam.nl

AnimatieTeam.nl is onderdeel van Sportwijzer B.V.