Maatwerk naar wens voor uw recreatiebedrijf

Al meer dan 29 jaar verzorgen onze animatiemedewerkers het recreatie- en animatiewerk vol met spectaculaire attracties en activiteiten uit eigen beheer. Ook passen wij het recreatie- en animatieprogramma volledig aan naar uw wensen, recreatiebedrijf en gasten. Zo zijn uw gasten verzekerd van een onvergetelijke vakantie!

Animatieprogramma's op maat

Animatieprogramma's op maat

Wij zorgen voor een animatieprogramma dat bij uw recreatiebedrijf past. Van een basisprogramma tot een full service concept inclusief verschillende attracties, het kan allemaal.

Animatieteams

Animatieteams

Door onze jarenlange ervaring en professioneel inzicht selecteren wij geschikte animatiemedewerkers, die met succes het selectie- en trainingsweekend hebben doorlopen.

Zomerpakketten

Zomerpakketten

Springkussens, hindernisbanen, sportdagen, zeskampen, themafeesten en nog veel meer attracties. AnimatieTeam.nl biedt u als enige in de markt uitgebreide attractieverhuur aan.

Voordeelpunten

Voordeelpunten

Als u een animatieteam of animatieprogramma afneemt, spaart u gelijk voor voordeelpunten. Deze voordeelpunten kunt u inwisselen bij Animatieteam.nl om attracties te huren.