Maatwerk naar wens voor uw recreatiebedrijf

Al 30 jaar verzorgen onze animatiemedewerkers het animatieprogramma vol met spectaculaire attracties en activiteiten vanuit eigen beheer. Ook passen wij het animatieprogramma volledig aan voor het recreatiebedrijf, aan uw gasten en wensen. Uw gasten zijn verzekerd van een onvergetelijke vakantie!

Animatieprogramma's op maat

Animatieprogramma's op maat

Wij zorgen voor een animatieprogramma passend bij uw bedrijf. Van een basisprogramma tot een full- service concept, inclusief verschillende attracties, het kan allemaal.

Animatieteams

Animatieteams

Door onze jarenlange ervaring en professioneel inzicht selecteren wij geschikte animatiemedewerkers, die met succes het selectie- en trainingsweekend hebben doorlopen.

Zomerpakketten

Zomerpakketten

Springkussens, hindernisbanen, sportdagen, zeskampen, themafeesten en nog veel meer attracties en materialen. AnimatieTeam.nl biedt u als enige in de markt uitgebreide attractie- en materiaalverhuur aan.

Voordeelpunten

Voordeelpunten

Als u een animatieteam en/of animatieprogramma afneemt, spaart u gelijk onze unieke voordeelpunten. Deze voordeelpunten kunt u inwisselen bij Animatieteam.nl voor het huren van attracties of materialen.