Animatieprogramma’s die bij uw recreatiebedrijf passen!

AnimatieTeam.nl ontwerpt kwalitatieve animatieprogramma’s die bij u en uw bedrijf passen. Wij bieden verschillende opties en daarnaast ook de mogelijkheid voor deeltijdanimatie. In een persoonlijk gesprek denken wij graag met u mee over het type programma welke het best past bij uw recreatiebedrijf.

Animatieprogramma’s

Wilt u bijna elke dag animatiewerk bieden aan uw gasten? Dan is een animatieprogramma echt wat voor u! Bij AnimatieTeam.nl heeft u de keuze uit vier verschillende animatieprogramma’s. Elk animatieprogramma is uniek en kan speciaal voor uw recreatiebedrijf worden ontworpen. Door voor een animatieprogramma te kiezen heeft u 5 of 6 dagen per weekanimatiewerk op uw recreatiebedrijf, waarbij er vier tot vijf activiteiten per dag georganiseerd worden voor uw gasten.

  • Animatieprogramma 1: Basisprogramma
  • Animatieprogramma 2: Themaweek
  • Animatieprogramma 3: Programma op maat
  • Animatieprogramma 4: Programma de luxe

Wilt u meer informatie over onze animatieprogramma’s? Klik dan hier!

animatieprogramma's

Deeltijd animatieprogramma’s

Heeft u liever alleen in het weekend animatie of één activiteit per dag? Dat kan! Onze deeltijd animatieprogramma’s kunnen namelijk afgenomen worden in verschillende vormen. Deze programma’s zijn speciaal ontworpen voor een recreatiebedrijf met een kleiner budget of met specifieke wensen of doelgroep. AnimatieTeam.nl verzorgt een deeltijd animatieprogramma in een straal van ongeveer 50 km vanaf Eibergen. Meer informatie over deeltijd animatieprogramma’s vindt u hier.

Extra aanvullingen: uw onderscheidend vermogen!

Wees anders dan de concurrent! In samenwerking met onze andere bedrijfsafdeling, Sportwijzer, bieden wij onze klanten extra aanvullingen op een animatieprogramma aan. Op deze manier biedt u uw gasten een gepersonaliseerd, maar bovendien een vernieuwend programma aan.

Zelf uw animatieprogramma verzorgen?

Heeft u al een animatieprogramma, maar heeft u alleen nog maar animatiemedewerkers nodig om deze uit te voeren? AnimatieTeam.nl kan u hiermee helpen! Onze animatiemedewerkers kunnen namelijk uw animatieprogramma uitvoeren. Vraag een offerte aan voor een prijsopgave.