ANIMATIEPROGRAMMA’S DIE BIJ UW RECREATIEBEDRIJF PASSEN!
Door jaren lange ervaring ontwerpt AnimatieTeam.nl kwalitatieve animatieprogramma’s die passen bij de wensen en faciliteiten van uw recreatiebedrijf.
Hieronder staan de door ons aangeboden diverse programma opties beschreven. In een persoonlijk gesprek denken wij graag met u mee over welk type programma,
welk soort medewerker én welke teamgrootte het best bij uw recreatiebedrijf past.

Animatieprogramma's

ONZE ANIMATIEPROGRAMMA’S

Wilt u graag een animatieprogramma aanbieden waarin de wens van de tegenwoordige gast de basis is? Dan is een animatieprogramma van AnimatieTeam.nl echt wat voor u! Bij AnimatieTeam.nl heeft u de keuze uit drie verschillende animatieprogramma’s. Elk animatieprogramma is uniek en biedt eigen voordelen! AnimatieTeam.nl kan speciaal voor uw recreatiebedrijf een animatieprogramma ontwikkelen. Kiest u ook voor expertise en dus voor een door ons gemaakt animatieprogramma? Kijk dan hieronder wat onze mogelijkheden zijn!

 • Animatieprogramma 1: Programma op maat

De activiteiten van dit programma zijn afgestemd op de specifieke wensen en voorzieningen op en rond uw bedrijf. Het animatieprogramma wordt gepersonaliseerd met de kleuren en het logo van uw bedrijf.

 • Animatieprogramma 2: Programma op maat ++

Breid het voor u op maat geschreven animatieprogramma uit met spectaculaire attracties. Wekelijks plaatsen wij 2 uitdagende en waanzinnige attracties op uw recreatiebedrijf waar nog lang over gesproken wordt. Onze ervaring spreekt dat grote activiteiten de wens van de hedendaagse gast is.

 • Animatieprogramma 3: Basisprogramma

Het door ons aangeleverde basisprogramma bestaat uit actuele spelvormen en activiteiten. Deze wordt jaarlijks geüpdatet en hierbij wordt rekening gehouden met verschillende doelgroepen. U wijzigt zelf het basisprogramma zelf naar eigen wens.

Lees meer

UW EIGEN ANIMATIEPROGRAMMA
Al een eigen animatieprogramma, maar nog geen animatiemedewerkers? Geen probleem!
Ongeacht het programma, onze animatiemedewerkers zijn getraind en geselecteerd om animatieactiviteiten uit te voeren!

Offerte aanvragen voor animatiewerk
Logo Animatieteam.nl
Neem nu contact op!  Velden met een * zijn verplicht.
  Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

  Liever direct berichten via de mail?

  Stuur je bericht dan naar: info@animatieteam.nl