Beleef een dag vol met avontuur!

Onze avonturendagen zijn creatief en een groot succes bij kinderen. Deze dagen kunnen als losse activiteit of als onderdeel van uw recreatie- en animatieprogramma worden ingezet. Vooraf kunt u kiezen uit onze velen thema’s, zoals griezel, fantasie, sportief of landelijk. Of maak uw eigen gepersonaliseerde thema!

Voorafgaand aan de avonturendag

Ondanks de verschillende avonturendagen, informeren wij u op dezelfde manier. In de week voor de avonturendag ontvangt u een compleet draaiboek met verhaallijn, tijdsindeling, knutseluitleg, speluitwerkingen en certificaten. Dit alles zodat uw eigen medewerkers of het recreatieteam ruim de tijd hebben zich voor te bereiden op deze dag!

Avonturendagen

Hoe zien de avonturendagen eruit?

De avonturendag staat vol gepland met sportieve, spannende of leerzame activiteiten. In de ochtend of middag (afhankelijk van uw starttijd) wordt er een knutsel gemaakt in het betreffende thema. Dit is ook het perfecte tijdstip om het animatieteam het thema te introduceren, zo kan een medewerker geheel in een thema kostuum de zaal binnenlopen met een belangrijke mededeling of verhaal. Na de knutsel worden er allerlei thema-activiteiten uitgevoerd door de deelnemers. Hierbij kunt u o.a. denken aan spelletjes, speurtochten en speciale opdrachten. Aan het einde van de avonturendag ontvangen de deelnemers een speciaal certificaat als herinnering. Uiteraard ook in de stijl van het thema!