Onze animatieteams

Bij AnimatieTeam.nl vinden wij kwalitatieve, enthousiaste, spontane en zelfstandige animatiemedewerkers van groot belang. Om deze reden organiseren wij onze eigen trainingsweekenden voor nieuwe medewerkers, waar zij getraind en geschoold worden op kennis, presentatie, gastvrijheid, creativiteit en organisatie- en aanpassingsvermogen. Tevens kijken wij of zij sociaal vaardig en enthousiast zijn en hoe ze met de doelgroepen om gaan. Hierdoor worden flexibele en evenwichtige animatieteams gecreëerd met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Het animatieteam op uw park

Bij het samenstellen van uw animatieteam worden medewerkers gekozen die passen bij uw wensen en eisen, het recreatiebedrijf en haar gasten. Bij de samenstelling van uw animatieteam, heeft u de keuze uit één of meerdere animatiemedewerkers en/of een animatieleider.

Animatiemedewerker

Animatiemedewerkers van AnimatieTeam.nl zijn enthousiast, spontaan, nemen verantwoordelijkheid en hebben ieder hun eigen kwaliteiten. Tijdens het uitvoeren van het animatieprogramma, spelen onze animatiemedewerkers in op de wensen van u en van de gasten. Zo zorgen onze animatiemedewerkers  voor een onvergetelijke vakantie voor uw gasten!

Animatieleider

Een animatieleider van AnimatieTeam.nl neemt initiatieven en stuurt het team aan. De animatieleider heeft ervaring opgedaan in het animatiewerk en is in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast heeft een animatieleider organisatietalent en ervaring in het opzetten en uitvoeren van diverse (grote) activiteiten. Ook dragen ze zorg bij aan het team en het correct uitvoeren van het animatieprogramma. Wij selecteren onze leiders dan ook zeer zorgvuldig!

Begeleiding vanuit AnimatieTeam.nl

Door voor één van onze animatieteams te kiezen, hoeft u niet meer om te kijken naar het animatiewerk. Onze animatieteams tonen initiatief en bedenken eigen oplossingen. Tevens vinden wij persoonlijk contact van groot belang. Daarom worden onze animatieteams gedurende de animatieperiode begeleidt en ondersteund door een vaste parkcoördinator vanuit AnimatieTeam.nl.

Dit houdt in:

  • Minimaal één keer per week op uw recreatiebedrijf een contactmoment met u en ter begeleiding van het animatieteam. Hierdoor blijft een goed verloop van het animatiewerk gewaarborgd.
  • De parkcoördinator verzorgt de introductie van het animatieteam op uw park (halen, brengen, stationeren, wegwijs maken). U hoeft hier niet meer aan te denken.
  • Voor vragen kunt u altijd terecht bij de parkcoördinator.
  • Een uitgebreide evaluatie op uw park na het hoogseizoen, om de kwaliteit voor de volgende jaren te handhaven en te verbeteren.