Onze animatieteams

AnimatieTeam.nl organiseert haar eigen trainingsdagen en weekenden voor nieuwe medewerkers, zij worden hier getraind en geschoold op kennis, presentatie, gastvrijheid, creativiteit en organisatie- & aanpassingsvermogen.
Tevens kijken wij of zij sociaal vaardig & enthousiast zijn en hoe ze met de doelgroepen om gaan. Hierdoor worden flexibele en evenwichtige animatieteams gecreëerd met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast wordt er ook een meerderjaars weekend georganiseerd, zodat ook onze meerderjaars blijven ontwikkelen en wij als bedrijf net dat stapje extra zetten.
AnimatieTeam.nl vindt het leveren van kwalitatieve, enthousiaste, spontane en zelfstandige animatiemedewerkers namelijk van groot belang.

Het animatieteam op uw park

Ieder park, maar ook ieder mens is anders. Bij het samenstellen van uw team kiezen wij daarom medewerkers die passen bij de wensen & eisen van uw recreatiebedrijf én uw gasten. Bij de samenstelling van uw animatieteam, heeft u de keuze uit één of meerdere animatiemedewerkers en/of een animatieleider.

Hoe vraagt u een animatieteam aan voor uw recreatiebedrijf

Op zoek naar een animatieteam voor uw recreatiebedrijf die samengesteld is op de wensen en eisen van uw recreatiebedrijf en uw gasten? Vraag dan nu een offerte aan doormiddel van onderstaande button!

AnimatieTeams bij Recreatiebedrijven
meerderejaarse animatiemedewerker

Een Animatiemedewerker

Animatiemedewerkers van AnimatieTeam.nl zijn enthousiast, spontaan, nemen verantwoordelijkheid en hebben ieder hun eigen kwaliteiten. Voor het werven en selecteren heeft AnimatieTeam.nl speciaal voor haar medewerkers en animatieleiders een platvorm ontwikkeld: HappyJobs.

Op deze speciale site informeren wij onze huidige en toekomstige medewerkers zo optimaal mogelijk. Tijdens het uitvoeren van het animatieprogramma, spelen onze animatiemedewerkers in op de wensen van uw recreatiebedrijf en die van uw gasten. Zo zorgen onze animatiemedewerkers voor een onvergetelijke vakantie voor uw gasten!

Een Meerderejaarse Animatiemedewerker

Een meerderejaarse animatiemedewerker heeft al ervaring met het animatiewerk. Met de opgedane uitvoerende werkervaring is een meerderejaarse animatiemedewerker in staat zelfstandig een activiteit te begeleiden en heeft over het algemeen minder sturing nodig dan (nieuwe) animatiemedewerkers.

Een Animatieleider

Een animatieleider van AnimatieTeam.nl neemt het team mee op sleeptouw; neemt het initiatief én stuurt het team aan. De animatieleider heeft ervaring in het animatiewerk en is in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast geeft een animatieleider leiding aan animatiemedewerker(s), is het een organisatietalent en heeft een leider ervaring in het opzetten en uitvoeren van diverse (grote) activiteiten.

Kortom, onze leiders dragen bij aan een goed lopend team en een correct uitgevoerd animatieprogramma. Wij selecteren onze leiders dan ook zeer zorgvuldig!

AnimatieTeam.nl op Konijnenberg

Begeleiding vanuit AnimatieTeam.nl

Door het kiezen van één van onze animatieteams, hoeft u niet meer om te kijken naar het animatiewerk. Onze animatieteams tonen initiatief en bedenken eigen oplossingen. Tevens vinden wij persoonlijk contact van groot belang. Daarom worden onze animatieteams gedurende de animatieperiode begeleid en ondersteund door een vaste parkcoördinator vanuit AnimatieTeam.nl. Deze parkcoördinator brengt daarnaast ook nog eens iedere week persoonlijk een bezoek aan het park om de voortgang te bespreken en indien nodig het team aan te sturen.

Dit houdt in:

 • Minimaal één keer per week op uw recreatiebedrijf een contactmoment met u en ter begeleiding van het animatieteam. Hierdoor blijft een goed verloop van het animatiewerk gewaarborgd.
 • De parkcoördinator verzorgt de introductie van het animatieteam op uw park (halen, brengen, stationeren, wegwijs maken). U hoeft hier niet meer aan te denken.
 • Voor vragen kunt u altijd terecht bij de parkcoördinator.
 • Een uitgebreide evaluatie op uw park na het hoogseizoen, om de kwaliteit voor de volgende jaren te handhaven en te verbeteren.
Offerte aanvragen
Offerte aanvragen voor animatiewerk
Logo Animatieteam.nl
Neem nu contact op!  Velden met een * zijn verplicht.
  Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

  Liever direct berichten via de mail?

  Stuur je bericht dan naar: info@animatieteam.nl