Onze animatieteams

Bij AnimatieTeam.nl vinden wij kwalitatieve, enthousiaste, spontane en zelfstandige animatiemedewerkers van groot belang. Om deze reden selecteren wij onze medewerkers op hun kwaliteiten en enthousiasme. De medewerkers worden intern opgeleid om hun kennis en kwaliteiten te verbeteren en nieuwe vaardigheden te leren. Hierdoor worden flexibele en evenwichtige animatieteams gecreëerd met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Het animatieteam op uw park

Bij het samenstellen van uw animatieteam worden medewerkers gekozen die passen bij uw wensen en eisen, recreatiebedrijf en gasten. Bij de samenstelling van uw animatieteam, heeft u de keuze uit één of meerdere animatiemedewerkers en/of een animatieleider.

animatieteams

Animatiemedewerker

Animatiemedewerkers van AnimatieTeam.nl zijn enthousiast, spontaan, nemen verantwoordelijkheid en hebben ieder hun eigen kwaliteiten. Tijdens het uitvoeren van het animatieprogramma, spelen onze animatiemedewerkers in op uw wensen en eisen en die uw gasten. Zo zorgen onze animatiemedewerkers  voor een onvergetelijke vakantie voor uw gasten!

Animatieleider

Een animatieleider van AnimatieTeam.nl neemt initiatieven en stuurt het team aan. De animatieleider heeft ervaring opgedaan in het animatiewerk en is in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast heeft een animatieleider organisatietalent en ervaring in het opzetten en uitvoeren van diverse (grote) activiteiten. Ook dragen ze zorg bij aan het team en het correct uitvoeren van het animatieprogramma. Wij selecteren onze leiders dan ook zeer zorgvuldig!

Begeleiding vanuit AnimatieTeam.nl

Door voor één van onze animatieteams te kiezen, hoeft u niet meer om te kijken naar het animatiewerk. Onze animatieteams tonen namelijk initiatief en bedenken eigen oplossingen. Tevens vinden wij persoonlijk contact van groot belang. Daarom worden onze animatieteams gedurende de animatieperiode begeleidt en ondersteund door een vaste parkcoördinator vanuit AnimatieTeam.nl.

Dit houdt in:

  • Minimaal één keer per week op uw recreatiebedrijf een contactmoment met u en ter begeleiding van het animatieteam. Hierdoor blijft een goed verloop van het recreatiewerk gewaarborgd.
  • De parkcoördinator verzorgt de introductie van het animatieteam op uw park (halen, brengen, stationeren, wegwijs maken). Zodat u hier niet zelf voor hoeft te zorgen.
  • Voor vragen kunt u altijd terecht bij de parkcoördinator.
  • Een uitgebreide evaluatie op uw park na het hoogseizoen, om de kwaliteit voor de volgende jaren te handhaven en te verbeteren.