Zet uw voordeelpunten in en maak het animatieprogramma nog aantrekkelijker!

Alleen bij AnimatieTeam.nl kunt u voordeelpunten verdienen! Met de verdiende punten kunt u, gratis, attracties, activiteiten en/of materialen huren. Door onze unieke combinatie van aanbieder in animatiewerk én evenementenbureau Sportwijzer kunnen wij het animatiewerk perfect combineren met spectaculaire attracties en sportieve activiteiten.

Hoe werkt het?

Door het afnemen van een animatieprogramma en een animatieteam kunt u voordeelpunten sparen voor uw recreatiebedrijf. De verdiende voordeelpunten kunt u gebruiken voor het huren van een spectaculaire attractie, activiteit of voor materialen. Door een attractie, activiteit of materialen te huren vermaakt u niet alleen uw gasten, maar kunt u uw recreatiebedrijf onderscheiden van uw concurrenten!

Bijvoorbeeld;
Per week die u afneemt ontvangt u per medewerker een aantal punten (afhankelijk van het aantal uren dat u afneemt). Neemt u gedurende 6 weken 2 medewerkers af, ontvangt u 300 voordeelpunten (bij 36 uur, 25 punten per medewerker per week). Als u daarnaast die zelfde 6 weken programma afneemt, ontvangt u per programma week ook weer voordeelpunten. 6 weken programma leveren u 90 punten op (15 punten per programmaweek, bij 36 uur). Dit levert u een totaal op van 390 voordeelpunten, welke u gratis in kunt zetten voor een gratis activiteit, attracties óf materialen. Uw voordeelpunten kunt u inzetten voor alles wat op Sportwijzer.com te vinden is! Deze punten zijn niet inwisselbaar voor geld.

Organiseert u een evenement of zeskamp? Zet uw voordeelpunten dan in en huur meerdere attracties en activiteiten!

voordeelpunten

Transportkosten

Voor het bezorgen en ophalen van de attracties, activiteiten en materialen berekenen wij enkel transportkosten, tenzij u er voor kiest deze zelf op te halen en terug te brengen. Benieuwd wat de transportkosten voor uw bedrijf zijn? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op, wij helpen u graag op weg.