Zet uw voordeelpunten in en maak het animatieprogramma nog aantrekkelijker!

Samenwerken met AnimatieTeam.nl betekent voordeelpunten ontvangen! Wanneer u een animatieteam bij ons inhuurt ontvangt u voordeelpunten.
Neemt u ook nog een animatieprogramma bij ons af, dan ontvangt u nóg meer voordeelpunten!

Met deze voordeelpunten kunt u activiteiten en spectaculaire attracties gratis bij ons inhuren. Door onze unieke combinatie van aanbieder in animatiewerk én evenementenbureau Sportwijzer,
kunnen wij het animatiewerk perfect combineren met spectaculaire attracties en sportieve activiteiten, om de animatie op uw recreatiebedrijf nog aantrekkelijker te maken!

Hoe werkt het?

Door het afnemen van een animatieprogramma en een animatieteam kunt u voordeelpunten sparen voor uw recreatiebedrijf. De verdiende voordeelpunten kunt u gebruiken voor het huren van een spectaculaire attracties, activiteiten of voor materialen. Door het huren van een attractie, activiteit of materialen vermaakt u niet alleen uw gasten, maar kunt u uw recreatiebedrijf onderscheiden van uw concurrenten! Grotere activiteiten is de wens van de huidige gast blijkt uit onze ervaring.

Voordeelpunten Animatieteam
Piratenschip bij AnimatieTeam

Bijvoorbeeld;

Bij een werkweek van 36 uur ontvangt u 25 voordeelpunten per medewerker per week. Neemt u daarbij ook nog een animatieprogramma af, dan ontvangt u hiervoor 15 voordeelpunten per week. Om een duidelijk beeld te schetsen van het aantal voordeelpunten wat u ontvangt bij 6 weken, 36 uur per week, 2 medewerkers inclusief programma; dan ontvangt u hiervoor 390 voordeelpunten.

Uw voordeelpunten kunt u inzetten voor alles wat op Sportwijzer te vinden is! Deze punten zijn niet inwisselbaar voor geld. Organiseert u een evenement of zeskamp? Zet uw voordeelpunten dan in en huur meerdere attracties en activiteiten!

Transportkosten

Voor het bezorgen en ophalen van de attracties, activiteiten en materialen berekenen wij enkel transportkosten, tenzij u er voor kiest deze zelf op te halen en terug te brengen. Benieuwd wat de transportkosten voor uw bedrijf zijn? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op, wij helpen u graag op weg.

Offerte aanvragen voor animatiewerk
Logo Animatieteam.nl
Neem nu contact op!    Velden met een * zijn verplicht.
    Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord dat uw gegevens worden gebruikt conform onze Privacyverklaring

    Liever direct berichten via de mail?

    Stuur je bericht dan naar: info@animatieteam.nl