Zet uw voordeelpunten in en maak het animatieprogramma nog aantrekkelijker!

Alleen bij AnimatieTeam.nl kunt u voordeelpunten verdienen! Met de verdiende punten kunt u attracties of activiteiten huren. Door onze unieke combinatie van aanbieder in animatiewerk én evenementenbureau Sportwijzer kunnen wij het animatiewerk perfect combineren met spectaculaire attracties en sportieve activiteiten.

Hoe werkt het?

Door het afnemen van een animatieprogramma en een animatieteam kunt u voordeelpunten sparen voor uw recreatiebedrijf. De verdiende voordeelpunten kunt u gebruiken voor het huren van een spectaculaire attractie of activiteit. Door een attractie of activiteit te huren vermaakt u niet alleen uw gasten, maar kunt u uw recreatiebedrijf onderscheiden van de concurrenten!

Bijvoorbeeld: U neemt gedurende zes weken een animatieprogramma af met een animatieteam bestaande uit twee animatiemedewerkers. Dan ontvangt u zes maal de punten voor het programma en twaalf maal 25 punten voor de animatiemedewerkers. In totaal verdient u 450 voordeelpunten! Deze voordeelpunten kunt u inzetten om een gratis activiteit te huren, zoals het kinderquadcircuit (vanaf 395 punten) of de buikschuifbaan (vanaf 225 punten).
Organiseert u een evenement? Zet dan uw voordeelpunten in en huur meerdere attracties en activiteiten. Door een meerjarig contract aan te gaan met AnimatieTeam.nl verdient u nog meer voordeelpunten!

voordeelpunten

In onze attractieverhuur brochure en op onze website staan nog veel meer attracties die u kunt huren! Al deze attracties of materialen zijn perfect om in te zetten bij een sportdag of zeskamp. Het totaal aantal voordeelpunten kunt u vrij besteden aan evenementen, attracties en/ of (spel)materialen. Deze punten zijn niet inwisselbaar voor geld.

Transportkosten

U dient er wel rekening mee te houden dat er, indien u de materialen niet zelf bij Sportwijzer komt ophalen, transportkosten in rekening worden gebracht. Deze kosten bedragen € 0,60 per gereden kilometer met een minimum van € 40,00 per transport (excl. 21% BTW).