Van Deelnemer, Naar Medewerker, Naar Leider En Nu Ook Trainer.

Van deelnemer, naar medewerker, naar leider en nu ook trainer.

Hallo Allemaal, ik ben Melani. Ik werk nu al zeker 4 jaar voor AnimatieTeam.nl. Via facebook ben ik toen der tijd in contact gekomen met dit toffe bedrijf! Ik heb me aangemeld en voor dat ik het wist was ik al op weg naar mijn eerste trainingsweekend. Dat vond ik erg spannend; je kent tenslotte nog niemand..  Nadat ik het trainingsweekend succesvol had doorlopen en daardoor werd aangenomen, werd het nóg spannender; Waar word ik ingepland? Voor hoe lang? En met wie?

Dit werd een super tof vakantiepark in België, het eerste jaar begon ik daar met 3 weken werken.  Dit bevoel mij zo goed, dat ik het jaar er op erg graag terug wilde en zelfs 7 weken mocht gaan werken. Nog steeds is het natuurlijk elk jaar weer spannend met wie je gaat werken, kun je het goed met diegene vinden, is er een klik. Uiteindelijk is dit tot nu toe altijd goed gekomen. Sommige (oud-) collega’s zijn zelfs hele goede vrienden geworden!

Wat ik nou zo tof vind aan het animatiewerk bij AnimatieTeam.nl? Dat is zonder twijfel het werken met kinderen en er voor zorgen dat de kinderen en ouders een fantastische vakantie beleven. Dat is tenslotte waar ze voor op vakantie gaan! In de afgelopen jaren heb ik vele grote activiteiten mogen bedenken, organiseren én uitvoeren! Hierbij kun je denken aan spooktochten, moordspellen en andere uitdagende activiteiten. Dit maakt het werk afwisselend, uitdagend én het levert je een echte kik op als alles goed en volgens plan verloopt en iedereen, kinderen en ouders, enthousiast is! Als kinderen vrolijk, enthousiast en blij zijn, is jouw dag geslaagd. Dat is waar je mega veel energie van krijgt en dat is waar ik het uiteindelijk voor doe!

Sinds dit jaar ben ik ook trainer bij AnimatieTeam.nl en mag ik mijn ervaringen met nieuwe deelnemers delen tijdens de trainingsweekenden!  Tijdens het trainingsweekend stomen we je klaar voor het animatiewerk, maar het allermooist is natuurlijk het werk zelf. Je beleeft en ervaart het pas zoals het is, als je daadwerkelijk aan het werk bent! En geloof mij maar….  als je het eenmaal gedaan hebt wil je niets anders meer doen!

Ik hoop dat ik jullie mag ontmoeten tijdens één van onze trainingsweekenden of natuurlijk op een van de recreatiebedrijven.  Heb je vragen over mij, mijn ervaring, het werk of nog wat anders? Je mag deze vraag gerust stellen, ik beantwoord hem met plezier voor je!

Tot (hopelijk) snel!

#samendebestetijdbeleven