Aanmelden voor animatiewerk

Animatiewerk: De gezelligste vakantiebaan!

Ben jij die enthousiaste, sportieve, zelfstandige, spontane, flexibele, creatieve en gemotiveerde persoon met verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ligt er een te gekke en uitdagende vakantiebaan op jou te wachten!

Werken als animatiemedewerker

Bij AnimatieTeam.nl kan jij in de vakantieperioden aan de slag als animatiemedewerker. Als animatiemedewerker maak jij deel uit van het animatieteam en verzorgen jullie diverse activiteiten op het recreatiebedrijf.

Voordat jij wordt ingepland als animatiemedewerker, wordt er gecommuniceerd over jouw wensen en voorkeuren. Persoonlijke benadering is namelijk van groot belang bij AnimatieTeam.nl. Wij kennen onze medewerkers en onze medewerkers kennen ons. We zorgen altijd voor passende begeleiding en zorgen er, onder andere, ook voor dat elke animatiemedewerker naar het bedrijf toe wordt gebracht én weer wordt opgehaald aan het einde van de werkperiode.

Lijkt dit jou wat? Vul dan het onderstaande aanmeldformulier in om je aan te melden voor animatiewerk en wie weet wordt jij uitgenodigd voor het selectie- en trainingsweekend.

” Het is fantastisch werk. Je krijgt er ontzettend veel voor terug van de ouders en de kinderen. Ik kan niet wachten om volgend jaar weer aan de slag te gaan! #samendebestetijdbeleven“

Animatiemedewerker 2019

Animatiewerk buitenland? Dat kan!

AnimatieTeam.nl heeft verschillende klanten in België en Duitsland, waar jij aan de slag kunt! Wil jij graag naar het buitenland en beschik jij over een goede beheersing van zowel de Duitse als Engelse taal? Meld je dan aan voor animatiewerk via het onderstaande formulier en vermeld in de motivatie dat jij graag in het buitenland als animator aan de slag wilt.

Animatiewerk, ben jij geschikt?

Voor het verzorgen van animatiewerk vragen wij om de volgende kwaliteiten:

 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Zowel zelfstandig, als in teamverband kunnen werken
 • Sportief, enthousiast, flexibel, creatief, gemotiveerd en spontaan
 • In de zomermaanden (juli/augustus) tenminste drie aaneengesloten weken beschikbaar

Wil jij als animatieleider aan de slag? Geef dit dan aan bij je motivatie! Als leider ben jij verantwoordelijk voor het verloop tijdens de voorbereiding, uitvoering en de nazorg. Je kan bij ons als animatieleider aan het werk als wij vinden dat jij hier klaar voor bent. Bovendien zijn ervaring, kennis en leiderschapskwaliteiten hiervoor erg van belang.

“Het is een super leuke en leerzame ervaring en ik kijk terug op een zeer toffe zomer!” 

Animatiemedewerker 2019

Meld je snel aan!

Enthousiast geworden? Vul dan het onderstaande aanmeldingsformulier in en voeg jouw CV toe. Dan nemen wij contact met jou op. Bij vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen (0545 – 472 845 of info@animatieteam.nl).

  Direct aanmelden

  Voornaam (*)

  Achternaam (*)

  E-mailadres (*)

  Woonplaats (*)

  Telefoonnummer (*)

  Geboortedatum (*)

  Waarom wil je voor AnimatieTeam.nl werken?

  Brief of CV toevoegen? (*)