Selectie- en trainingsweekend

Voordat jij aan de slag gaat als animatiemedewerker volg jij eerst het selectie- en trainingsweekend. In 2018 vinden vijf selectie- en trainingsweekenden plaats waar jij je voor kunt opgeven.

Afgelopen zomer hebben onze animatiemedewerkers voor jou een vlog gemaakt! Recreatiewerk Sportwijzer is Animatieteam.nl geworden! Deze vlog laat jou kennis maken met animatiewerk en met ons. Alleen onze naam is veranderd, het werk, jarenlange ervaring en de medewerkers natuurlijk niet.

Tijdens het trainingsweekend komen diverse onderwerpen aan bod die een animatiemedewerker kan verwachten bij het verzorgen van animatiewerk. Als animatiemedewerker neem jij, tijdens het trainingsweekend, deel aan verschillende workshops. Deze workshops zijn gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk, maar je leert ook bepaalde vaardigheden die van groot belang zijn bij animatiewerk. Tijdens het trainingsweekend is er bovendien ook tijd om jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. Daarnaast leer jij ons als organisatie kennen en wij jou! Een week na het trainingsweekend hoor jij of je bent aangenomen als animatiemedewerker. Wie weet verzorg jij deze zomer wel animatiewerk!

“Wij hadden goede en gezellige begeleiding. Iedereen werd bij de activiteiten betrokken. Daardoor was het praten voor de groep makkelijker en dit leverde mij meer zelfvertrouwen op!”

Deelnemer Selectie- en trainingsweekend 2017

Selectie- en trainingsweekend

Voordat een animatiemedewerker aan de slag gaat is hij of zij verplicht om het selectie- en trainingsweekend te volgen. De kosten voor het weekend bedragen €29,50. Voor dit bedrag zorgen wij voor eten, drinken, diverse workshops, informatie over recreatie- en animatiewerk, overnachting en een hoop plezier! Het weekend vindt plaats op een centraal punt in Nederland, zodat deze voor iedereen goed bereikbaar is. Het selectie- en trainingsweekend duurt van zaterdagochtend tot zondagmiddag.

Data selectie- en trainingsweekenden 2018 (vol=vol)

In 2018 kan je de volgende weekenden worden opgeleid tot animatiemedewerker:

  • 20 en 21 januari
  • 17 en 18 maart
  • 21 en 22 april
  • 9 en 10 juni

Na je aanmelding krijg je alle benodigde informatie over het selectie- en trainingsweekend. Meld je snel aan, want wie weet verzorg jij binnenkort animatiewerk!