Trainingsweekend

Voordat jij aan de slag gaat als animatiemedewerker volg je eerst ons trainingsweekend. In 2021 vinden er 5 trainingsweekenden plaats waar jij aan kunt deelnemen.

Tijdens één van de eerdere weekenden hebben onze trainers voor jou een vlog gemaakt! Deze vlog laat jou zien wat je van onze trainingsweekenden kunt verwachten.

Tijdens het trainingsweekend komen diverse onderwerpen aan bod die een animatiemedewerker kan verwachten bij het verzorgen van animatiewerk. Als animatiemedewerker neem jij, tijdens het trainingsweekend, deel aan verschillende workshops. Deze workshops zijn gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk, maar je leert ook bepaalde vaardigheden die van groot belang zijn bij animatiewerk. Tijdens het trainingsweekend is er bovendien ook tijd om jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. Daarnaast leer jij ons als organisatie kennen en wij jou! In de week na het trainingsweekend hoor jij of je bent aangenomen als animatiemedewerker. Wie weet verzorg jij deze zomer wel animatiewerk!

“Wij hadden goede en gezellige begeleiding. Iedereen werd bij de activiteiten betrokken. Daardoor was het praten voor de groep makkelijker en dit leverde mij meer zelfvertrouwen op!”

Deelnemer trainingsweekend 2020

Trainingsweekend

Voordat een animatiemedewerker aan de slag gaat is hij of zij verplicht om het trainingsweekend te volgen. De kosten voor het weekend bedragen €29,50. Voor dit bedrag zorgen wij voor eten, drinken, diverse workshops, informatie over animatiewerk, overnachting en een hoop plezier! Het weekend vindt plaats op een centraal punt in Nederland, zodat deze voor iedereen goed bereikbaar is. Het trainingsweekend duurt van zaterdagochtend tot en met zondagmiddag.

Data trainingsweekenden 2021 (vol=vol)

Als de huidige situatie rondom het COVID- 19 virus het toelaat, zullen onze trainingsweekenden op onderstaande data plaatsvinden;

  • 6 en 7 maart
  • 20 en 21 maart
  • 24 en 25 april
  • 5 en 6 juni
  • 19 en 20 juni

Onze trainingsweekenden vinden plaats op een centrale plek in Nederland, welke goed bereikbaar is met het OV.

Wanneer het COVID-19 virus het in 2021 nog niet toelaat om trainingsweekenden te laten plaatsvinden, zullen wij overschakelen naar onze online training. Deze volg je dan op een eigen gekozen moment.