Trainingsweekend

Voordat jij aan de slag gaat als animatiemedewerker volg je eerst ons trainingsweekend. In 2020 vinden er 5 trainingsweekenden plaats waar jij je voor kunt opgeven.

Tijdens één van de eerdere weekenden hebben onze trainers voor jou een vlog gemaakt! Deze vlog laat jou zien wat je van onze trainingsweekenden kunt verwachten.

Tijdens het trainingsweekend komen diverse onderwerpen aan bod die een animatiemedewerker kan verwachten bij het verzorgen van animatiewerk. Als animatiemedewerker neem jij, tijdens het trainingsweekend, deel aan verschillende workshops. Deze workshops zijn gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk, maar je leert ook bepaalde vaardigheden die van groot belang zijn bij animatiewerk. Tijdens het trainingsweekend is er bovendien ook tijd om jouw toekomstige collega’s te ontmoeten. Daarnaast leer jij ons als organisatie kennen en wij jou! In de week na het trainingsweekend hoor jij of je bent aangenomen als animatiemedewerker. Wie weet verzorg jij deze zomer wel animatiewerk!

“Wij hadden goede en gezellige begeleiding. Iedereen werd bij de activiteiten betrokken. Daardoor was het praten voor de groep makkelijker en dit leverde mij meer zelfvertrouwen op!”

Deelnemer trainingsweekend 2019

Trainingsweekend

Voordat een animatiemedewerker aan de slag gaat is hij of zij verplicht om het trainingsweekend te volgen. De kosten voor het weekend bedragen €29,50. Voor dit bedrag zorgen wij voor eten, drinken, diverse workshops, informatie over animatiewerk, overnachting en een hoop plezier! Het weekend vindt plaats op een centraal punt in Nederland, zodat deze voor iedereen goed bereikbaar is. Het trainingsweekend duurt van zaterdagochtend tot en met zondagmiddag.

In 2020 zal dit niet het geval zijn daar het om een online training gaat, die op een eigen gekozen moment gevolgd kan worden. 

Data trainingsweekenden 2020 (vol=vol)

In tijden van het Corona- virus mogen wij geen fysieke trainingsweekenden laten plaatsvinden. Uiteraard is daar een alternatief op bedacht, je kan je nu aanmelden voor onze online training! Ook daar geldt; wees er snel bij, vol = vol!

Na je aanmelding krijg je alle benodigde informatie voor de online training. Meld je snel aan, wie weet verzorg jij dan binnenkort animatiewerk!